Törmäsin Methodin tuotteisiin muutama vuosi sitten, kun etsin netistä siivousinspiraatiota. Methodin tuotteita on kehuttu mm. hyvän tuoksuisiksi (ja minä kun olen tuoksufriikki), toimiviksi, myrkyttömiksi ja lisäksi Method-tuotteet ovat ekologisia. Tämän lisäksi purnukat houkuttelivat ihanilla karkkiväreillään - olin myyty!

 

 

abreakey_product_method2012.jpg

 

Methodin tuotteita oli saatavilla netissä, mutta en halunnut jäädä odottelemaan paketin saapumista, vaan halusin mieluiten päästä kokeilemaan tuotteita HETI! :) Lopulta löysin yhden jälleenmyyjän paikkakunnaltamme ja lähdin tietenkin hypistelemään kauniita purnukoita. Ja ostinkin muutaman pesuaineen. Myöhemmin tuotteita olen ostanut Veljekset Keskisen Kyläkaupan Ruokapuodista. 

 

DSC_0370.jpg

 

Purkkien ulkoasu on muuttunut, mutta yllä olevassa kuvassa pari Method yleispuhditusainetta. Lila yleispuhdistusaine on laventelin tuoksuinen (French Lavender) ja tämä oli ensimmäisiä Method -ostoksiani. Laventelin tuoksu ei ole suosikkini, mutta tavanomaisiin siivousaineisiin verrattuna tuoksu oli erilainen ja "luksusmainen". 

powergreen_laventeli_yleissuihke

Muistan kuinka pyyhin keittiön kaapinovia ja ihastelin lopputulosta. Tuote poisti tahrat ja laventelintuoksu valtasi kodin :) Kun keittiö oli puunattu jääkaapinovia myöten, siirryin puhdistamaan huoneiden ovia ja vieläpä erittäin mielelläni! :O En olisi malttanut lopettaa...  kaipaamani siivousinspiraatio oli todellakin saavutettu! :D 

 

 

Yleispuhdistussuihke,  tuoksu ranskalainen laventeli


Antaa rasvalle ja lialle kyytiä ilman kemiallisia jäämiä. Rasvalla ja lialla ei ole selviytymismahdollisuuksia.

 

Taltuta tahrat uusilla myrkyttömillä Powergreen™-teknologiaan perustuvilla puhdistusaineillamme. Valmistuksessa on käytetty uusia tehokkaita valmistustapoja ja luonnonperäisiä pinta-aktiivisia aineita, jotka imeytyvät likaan kemiallisen hajottamisen sijaan.

 

Maissipohjainen puhdistussuola sitoo lian, ja kookosöljypohjaiset pinta-aktiiviset aineet poistavat rasvan ja pinttyneen lian myrkyttömän kasvipohjaisten Powergreen™-teknologian avulla.

 

Käyttö on helppoa: Suihkuta. Pyyhi heti. Katso ja ihaile. Sopii useimmille kiinteille pinnoille.

Isokokoinen, mutta kätevä 828ml pullo.

 

Teksti: Eettinen luksus